Atatürk İlkokulu
ORTA MAH. 3 KASIM SK. NO 20 İÇ KAPI NO 1 ARPAÇAY / KARS
04742812047

VİZYON

ATATÜRK İLKOKULU OLARAK; ÖĞRENMENİN TEMEL İHTİYAÇ KABUL EDİLDİĞİ, ÖĞRENCİSİNE ÖĞRENME İÇİN HER TÜRLÜ FIRSATIN VERİLDİĞİ, ÖĞRETEN VE ÖĞRENENLERİN BİRBİRİNE İNANDIĞI, ÇALIŞANLARIN DOĞRULARI YAPTIKLARINDA ALACAKLARI CEVAPTAN KORKMADIĞI VE GEREKENLERİ YERİNE GETİRMEDE ENDİŞELERİNİN OLMADIĞI, HERKESİN HER GÜN DAHA İYİYE ULAŞMAK İÇİN ÇALIŞTIĞI BİR OKUL OLMAK.

MİSYON

ATATÜRK İLKOKULU ÇALIŞANLARI OLARAK; ÖĞRENCİLERİN ÖĞRENMELERİNİ SAĞLAMAK, ONLARIN BİLGİLİ, BECERİLİ VE KENDİNE GÜVENEN, İŞLERİ YAPAN DEĞİL; İŞLERİ DOĞRU YAPAN, SORGULAYAN, ARAŞTIRAN, SAĞLIKLI İLETİŞİM KURAN, DÜŞÜNEN, DÜŞÜNDÜREN DEMOKRATİK BİREYLER OLARAK YETİŞMELERİNE FIRSAT VERMEK VE ONLARI 21. YÜZYILIN GELİŞEN İHTİYAÇLARINA CEVAP VEREBİLECEK BECERİLER KAZANDIRMAK İÇİN VARIZ.

BAŞARILAR

Eğitim-öğretim yılı içerisinde ilçemiz genelinde yapılan masal anlatma , bilgi yarışması, istiklal marşı güzel okuma yarışmasında okulumuz öğrencileri ilk 3´ te sıra almaktadır.2016-2017 eğitim öğretim yılında BİLSEM´ e genel yetenek, resim ve müzik alanlarında okulumuzdan 2(iki) öğrenci kazandırılmıştır.

Başlama=08:30 Bitiş=14:30

İl merkezine 40 km. ilçe Merkezinde bulunmaktadır.

Yerleşim Yeri Bilgisi

Okulumuz ilçe Merkezinde bulunmakta olup, İlçemiz İl merkezine 40 km. mesafededir.